GARANCIA ÉS ELÁLLÁSI JOG


 

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény-e (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 8 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor nem a megrendelésnek megfelelő terméket vagy hibás terméket kaptatok.

A webshopban található termékeken lévő design színek a valóságban eltérhetnek a monitoron látható színektől, ezért felelősséget nem vállalunk. Azonban a már használt, kimosott terméket nem áll módunkban kicserélni, árát visszatéríteni. A Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a már kimosott, felpróbált, nem gyári állapotának megfelelő termékre a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát.

Minden kifogást telefonon majd csak írásban e-mailben fogadunk!

 

Elállási jog érvényesítésének menete:

Jelzi a termékkel kapcsolatos elégedetlenségét telefonon (+3630-184-1084) és e-mailben.

Munkatársunk az egyeztetés után (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása) közli Önnel, hogy a termék visszavehető-e vagy sem. Sértetlen, nem használt terméket, nem mosott terméket minden kérdezés nélkül visszaveszünk, ezen időn belül.

Visszajuttatja a terméket:

A termék beérkezést követően munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét és egyeztet Önnel. Majd előre egyeztetve visszajuttatjuk a termék árának összegét.