Kereskedelmi képviselő és Grafikus

 

Kedves Pályázó,


 

Lehetsz lelkes pályakezdő, de profi grafikus is. A grafikusi pozíció megpályázásához nem kell más tenned csak elküldöd az allas@styleanddirt.com -os email címre önéletrajzodat, motivációs leveledet és (amennyiben van) portfóliódat. Tárgy mezőbe írd be a megpályázott pozíciót (“Grafikus”).

Kivétel nélkül minden kedves pályázó megkapja a pályázati teszt feladatsort amely tartalmazza a meghatározott témájú, darabszámú grafikai feladatokat amelyeket rövid határidőn belül kell elkészítened.

Fontos, hogy olyan ember legyél aki nem a kifogásokat keresi, hanem a megoldásokat szállítja. Amennyiben olyan területen szeretnél dolgozni ahol a kreativitásodat kiélheted akkor jó helyen jársz. Munka az van dögivel úgyhogy unatkozni nem lehet. Nem számít, hogy hol laksz vagy, hogy fél állásban dolgozol, mert csak az érdekel, hogy a feladat el legyen végezve határidőre. Kezdetben  teljesítmény arányos a bérezés, majd fix plusz jutalék. (elfogadott grafikai anyag).

Azt érzed, hogy te vagy a nyerő? Akkor tudod mit kell tenned!

 

 

Kedves Pályázó,


 

STYLE&DIRT márka egyedi ruházati termékeinek nagykereskedelmi, bolt hálózati  értékesítésére keresek országosan 4 fő tapasztalattal rendelkező, profi értékesítőt. Amennyiben úgy gondolod, hogy te vagy a legalkalmasabb jelöltek egyike akkor küld el az allas@styleanddirt.com -os email címre önéletrajzodat, motivációs leveledet és referenciádat. Tárgy mezőbe írd be a megpályázott pozíciót (“STYLE&DIRT kereskedelmi képviselő”).

Milyen az ideális STYLE&DIRT ruházati márka kereskedelmi képviselője? Produktív, határozott, eredményorientált, kitartó, pénz centrikus, magabiztos, elszánt, tapasztalt, gyakorlott.

A sikerességed határozza meg az eredményességedet és a pénztárcádat. Küld el pályázatodat. (allas@styleanddirt.com Tárgy:“STYLE&DIRT kereskedelmi képviselő”)