FIZETÉSI FELTÉTELEK


 A www.styleanddirt.com webáruházban előzetes készpénzes fizetésre van lehetőség. 

Készpénzes utánvételes megrendelés esetén a megrendelés értékét a szállítási díjjal együtt a futárnak kell megfizetni!

A megrendelt áruk számláját - természetesen a szállítási díjjal együtt - a csomagban megtalálja!

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK ÉS KÖLTSÉGEK


Webáruzunk futárszolgálati partnere a Rapidfutár Speciál Kft.

A Rapidfutár Speciál Kft választása esetén:

A délelőtt 10:00-ig vásárolt termékeket lehetőleg még aznap, az azt követően megrendelt terméket a következő napon adjuk át a futárszolgálatnak. A szállítási idő a karácsonyi időszakban 2-3 munkanap is lehet, megértésétt köszönjük. Budapesten belül december 24-én délután 14:00 óráig van lehetőség áru kiszállításra.  Kérem rendelése elküldésekor vegye figyelembe, hogy csomagfeladást és kiszállítást csak munkanapokon teljesítünk. A kiszállítást lehetőleg a megrendelésed követő 48 órán belül igyekszünk teljesíteni

20 000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Az ingyenes kiszállítás viszonteladókra nem érvényes.

20 000 forint alatti vásárlás esetén a kiszállítás bruttó 1190 ft. Az ingyenes kiszállítás viszonteladókra nem érvényes.

Megrendelését a Futárszolgálat szállítja ki a rendelés/regisztráció során megadott szállítási címre. Kérem, hogy a megrendelés során azt a címet adja meg, ahol a futár napközben, 8:00-17:00 óra között megtalálja Önt!

Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon történt egyeztetést követően ismételten megkísérli átadni a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, úgy visszakerül a feladóhoz.

Amennyiben a két sikertelen kiszállítást követően mégis igényt tart a megrendelt termékre, abban az esetben a szállítási költség Önt terheli.