Töténetünk mérföldkövei


 

2010 – STYLE&DIRT fantázia “márkanév” megszületése.

2012 – STYLE&DIRT™ márkanév levédése a magyar szabadalmi hivatalban.

2012 – Első franchise partner márkaüzlet nyitása.

2013 – STYLE&DIRT™ MAN kapszula kollekció debütálása.

2013 – CEFD (Gombold újra) által piacvezető blogmédia vállalkozás elismerés.

2013 – A hirtelen növekedést a vállalkozás nem tudta lekövetni, sem üzletileg, sem szervezetileg, sem arculatilag ezért úgy döntöttem szakemberek bevonása által, hogy egy teljes körű újraszervezést igényel a márka, visszatérve a STYLE&DIRT™ alapértékeihez és személyesen képviselem a márkát.

2014 – STYLENDER / STYLE&DIRT™ Clothing

2015 - STYLE&DIRT PREMIUM SHOWROOM megnyitása Budapesten.

 

STYLE&DIRT -ről röviden


 

A “blog” a STYLENDER nevet kapta amely, saját “DIRT” stílusában (a jó ízlés határait súrolva) számol be a márkatulajdonos mindennapjairól, divatról, életmódról, designról, filmekről és a “celebvilág” aktuális történéseiről egy 30-as éveit betöltött sikerember szemszögéből. A sikernek a titka a megosztó személyiség és a városi legendákkal tűzdelt életút, a sajátos látásmód és hangvétel.A STYLE&DIRT™ a megújult arculatával, koncepciójával debütál a magyar piacon.


A megújult logó és weboldal, karakteresebb és határozottabb üzenetet közvetít a hazai piacon szereplő “designer – fast fashion” szereplőinek. Több mint 750 db egyedi tervezésű termék, 13 különböző kategóriában található meg a webshopban. Minden design szabadon rendelhető férfi és női termékre egyaránt, amelyek kivétel nélkül prémium minöségű 100% pamutból készültek, melyek a STYLE&DIRT™ Clothing védett márkanevet viseli.A STYLE&DIRT™ Clothing márka határozott célja, hogy piacvezető szerepet vívjon ki Magyarországon (is) az egyedi pólók tervezésében, gyártásában és forgalmazásában. Ezért a debütáló kollekción felül, minden hónapban, minden kategóriában 5 új designt mutat be a márka ezzel növelve jelentős piaci részvételét és üzenetét.


“A STYLE&DIRT™ nem egyszerűen egy ruhamárka, hanem egy életérzés. A márka azoknak szól, akik hisznek abban, hogy a „póló – farmer – tornacipő” alapvető és örök kombináció a ruhatáradban, ami soha nem megy ki a divatból. A STYLE&DIRT™ termékei mindazoknak szólnak, akik szeretnek egyediek, stílusosak lenni. Akik ki akarnak tűnni a tömegből, és nem a tömeg része akarnak lenni. Azoknak, akik nem állnak be a sorba, hanem egy új sort teremtenek. Azoknak, akik hisznek a céljaikban, terveikben és önmagukban, a STYLE&DIRT™ életérzésben.”