A pólótervezőbe feltöltött képem nem úgy jelenik meg, ahogy szeretném

Ritkán előfordulhat, hogy a pólótervezőben nem úgy jelenik meg a feltöltött képfájlod, ahogyan szeretnéd. Ez több dologból adódhat: kicsi a feltöltött kép mérete, esetleg helytelen a kiterjesztése (esetleg .jpg vagy .png helyett .bmp-t töltöttél fel). Ha nehézkes megoldanod, keress fel minket az info@styleanddirt.com e-mail címen, ahol elkészítjük a látványtervet Neked. Ehhez kérlek add meg a póló fazonját (v-nyakú, kerek nyakú), színét és méretét (S, M, stb.) valamint a képet csatolva mellékletként, amelyet látni szeretnél rajta.

Saját kép esetén az általános méret A4-es, ezzel kalkulál a pólótervező is. Ha nagyobbat szeretnél, úgy a minta maximális mérete 28 cm x 48 cm lehet (pluszköltséggel jár).

Mennyi idő alatt készül el a rendelésem?

Az általános gyártási idő 2-3 munkanap.

Van lehetőségem rendelésmódosításra, esetleg lemondásra?

Abban az esetben, ha a megrendelt póló gyártását még nem kezdtük el, minden további indoklás nélkül lemondhatod vagy módosíthatod. Ezt könnyedén leellenőrizheted, ha bejelentkezés után megnézed a rendelés státuszát. Az "új" és a "várólistán" státuszok esetén van erre lehetőséged.

Lemondhatod vagy módosíthatod a rendelésed, amennyiben a póló legyártását még nem kezdtük el. Kérlek, ha ilyen helyzetbe kerülnél akkor érdeklődj telefonon (+36-30-722-0203) !

Amennyiben van még módosításra lehetőség, rendelésed azonosítójával együtt küldd el nekünk e-mailben a változtatásokat!

Nem kaptam rendelés visszaigazoló e-mailt. Mit tegyek?

Közvetlenül a rendelés leadása után kapsz tőlünk egy rendelés visszaigazoló e-mailt. Ha 30 percen belül ezt nem észleled, írj nekünk az info@styleanddirt.com e-mail címre, hogy ellenőrizhessük!

Hol tudom ellenőrizni a rendelésem pillanatnyi státuszát?

Ha regisztráltál, akkor az oldalon belépve a „Fiókom” menüpontban ellenőrizheted rendelésed státuszát. Ha vendégként rendeltél, akkor kattints IDE!

Van minimálisan rendelhető darabszám?

Természetesen nincs, egyetlen darabot is örömmel készítünk el. :)

Nagyobb rendelésszám esetén kaphatok kedvezményt?

Abszolút! A kívánt mennyiséggel és egyéb részletekkel küldj nekünk egy e-mailt az info@styleanddirt.com-ra! :)

A rendelt termékből mindig van raktáron?

Shopunkban csak olyan termékeket jelenítünk meg, amiből rendelkezésre áll megfelelő raktárkészlet. Természetesen nagyon ritkán előfordulhatnak kivételek, amikor épp kifogyott az adott termék; ebben az esetben ezt azonnal lekommunikáljuk Feléd és alternatív lehetőségeket kínálunk fel.

Amennyiben az oldalon nem látsz olyan kombinációt az adott termékből (nem találsz olyan színt, fazont, méretet) amilyet rendelni szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (info@styleanddirt.com) vagy telefonon! => +36-30-722-0203

Néhány gondolat termékeink méretezéséről

Pólóink méretezése fazononként eltérhet, így fontos, hogy kosárba rakás előtt mindenképp tekintsd át a mérettáblázatot! Termékeink egyedileg, mindegyik személyre szabottan készül, tehát méretprobléma miatt cserélni nem tudunk sajnos (+/- 5%-os gyártói eltérést minden esetben fenntartunk!). A weboldalon több helyen is fel van tüntetve segédlet illusztrációval, tájékozódj és mérj!

Instrukciók a pólód mosásához

Ha a lentieknek megfelelően mosod a pólód (melyre háromféle módot ajánlunk), akkor az hosszú ideig képes lesz megőrizni eredeti minőségét:

1. Csak kímélő mosással, maximum 40 fokon, színes textíliákhoz ajánlott folyékony mosószerrel. A leggyakoribb hiba, hogy a fehér alapanyagú, de egyébként színes nyomatot (mintát) tartalmazó pólót a mosásnál a világos textilekhez sorolják, és így a fehérítőszereket is tartalmazó erősebb mosószerek kiveszik, idő előtt elfakítják a póló színét.

Mosásnál minden esetben fordítsd ki a textíliát, (nyomtatott oldala legyen belül), vagy kímélő kézi mosást alkalmazz az agresszívebb gépi mosás helyett.

2. Vidd tisztítóba, alkalmi ruha tisztításra (körülbelül 300 forint).

3. Kézi mosás (ez a legbiztosabb): lavórba áztasd be a pólód folyékony mosószer segítségével (színhez igazodván színessel vagy fehérrel), majd lötykölve, az anyagot kinyomkodva tisztítsd meg.

A termék ujjában megtalálod a mosási útmutatót. Folttisztító szerek használata nem ajánlott, vasalás csak közepes fokon, fehéríteni tilos!

Fontos, hogy a nyakában található kerek matrica címkét távolítsd el használat előtt. Ne mosd, ne vasald és ne használd a terméket a matricával együtt, hiszen az abból fakadó károkért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.

Elállási jog

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvénye (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amint a terméket kézhez kapta.

Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor a terméket nem a saját igényed alapján készítjük el (üres vagy STYLEANDDIRT póló rendelése esetén). Azonban a pólótervező segítségével személyre szabott termékek esetén a Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát. Ennek az az oka, hogy a saját igényeidnek megfelelően legyártott pólód a továbbiakban már nem továbbértékesíthető másnak. A további problémák és félreértések elkerülése érdekében megkérünk, hogy nagyobb rendelés leadása előtt egy próbarendelés formájában győződj meg a helyes méretekről és színekről!

Segítség, hibás terméket kaptam!

A pontos gyártás és ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás termék kerül kiszállításra. Ilyen esetben - ha a minőségi hiányosságért a STYLEANDDIRT a felelős - a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat.

A visszaküldés szállítási költségét természetesen mi álljuk (utólagosan megtérítve).

Előzetes értesítés és megbeszélés nélkül ne küldj vissza terméket, ez minden esetben egyedi elbírálást kíván. Kérlek, hogy probléma esetén hívj fel minket (+36-30-722-0203) illetve üzenj nekünk e-mail-ben: info@styleanddirt.com

Ezt követően azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot.