FIZETÉSI FELTÉTELEK


A styleanddirt.com webáruházban előzetes készpénzes fizetésre és banki átutalásra van lehetőség. 

Készpénzes utánvételes megrendelés esetén a megrendelés értékét a szállítási díjjal együtt a futárnál lehetséges kiegyenlíteni.

A megrendelt áruk számláját - természetesen a szállítási díjjal együtt - a csomagban megtalálod.

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK ÉS KÖLTSÉGEK


Webáruházunk futárszolgálati partnere a GLS.

GLS futár választása esetén:

A délelőtt 10:00-ig vásárolt termékeket lehetőleg még aznap, az azt követően megrendelt terméket a következő napon adjuk át a futárszolgálatnak. A szállítási idő a karácsonyi időszakban 2-3 munkanap is lehet, megértését köszönjük. Budapesten belül december 24-én délután 14:00 óráig van lehetőség árukiszállításra.  Kérlek rendelésed elküldésekor vedd figyelembe, hogy csomagfeladást és kiszállítást csak munkanapokon teljesítünk. A kiszállítást lehetőleg a megrendelésed követő 48 órán belül igyekszünk teljesíteni.

A kiszállítási díj bruttó 1500 Ft. Az ingyenes kiszállítás viszonteladókra nem érvényes.

Megrendelésed a Futárszolgálat szállítja ki a rendelés/regisztráció során megadott szállítási címre. Kérem, hogy a megrendelés során azt a címet add meg, ahol a futár napközben, 8:00-17:00 óra között megtalál!

Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon történt egyeztetést követően ismételten megkísérli átadni a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, úgy visszakerül a feladóhoz.

Amennyiben a két sikertelen kiszállítást követően mégis igényt tartasz a megrendelt termékre, abban az esetben a szállítási költség Téged terhel.