Mennyi idő alatt készül el a rendelésem?

5-7 munkanap. Szezonálisan ez az idő megnövekedhet-. Érdeklődni emailben tudsz az info@styleanddirt.com -os e-mailen a megrendelés számod feltüntetésévél.

Van lehetőségem rendelésmódosításra, esetleg lemondásra?

Amennyiben a megrendelésed nem került már gyártásra úgy van lehetőséged. Ezt írásban kell megtenned a rendelési számod a megadásával. Rendelésedet ellenőrizheted ha bejelentkezek és utána megnézed a rendelés státuszát. Minden esetben írásban kell érdeklődnöd, hogy könnyebben nyomon tudjuk követni az igényedet. Minden esetben kell a rendelésed azonosítója amit a megrendelés visszaigázólóban találsz. Csak telefononos megrendelést lemondást, módosítást nem áll módunkban elfogadni.

Nem kaptam rendelés visszaigazoló e-mail-t. Mit tegyek?

Közvetlenül a rendelés leadása után kapsz tőlünk egy rendelés visszaigazoló e-mail-t. Ha 30 percen belül ezt nem észleled, írj nekünk az info@styleanddirt.com e-mail címre, hogy ellenőrizhessük!

Hol tudom ellenőrizni a rendelésem pillanatnyi státuszát?

Ha regisztráltál, akkor az oldalon belépve a „Fiókom” menüpontban ellenőrizheted rendelésed státuszát. Ha vendégként rendeltél, akkor kattints IDE!

Van minimálisan rendelhető darabszám?

Természetesen nincs, egyetlen darabot is örömmel készítünk el. :)

Nagyobb rendelésszám esetén kaphatok kedvezményt?

Abszolút! A kívánt mennyiséggel és egyéb részletekkel küldj nekünk egy e-mail-t az info@styleanddirt.com-ra! :)

A rendelt termékből mindig van raktáron?

Nem. A termékeim többsége limitált darabszámú ezért ha olyan terméket rendelsz ami elfogyott arról írásban fogunk értesíteni.

Néhány gondolat termékeink méretezéséről

Minden termékünket igyekeztünk minden irányból pontosan lemérni. Ennek méretezését a termék kép alatt megtalálod a mérettáblázat címszó alatt. Minden vásárlás esetén ezt a mérettáblázatot kötelező megnézned, mert nem áll módunkba terméket méret hiba miatt 99%-ban kicserélni. Az 1% alá az esik amikor a termék alapvető gyártási hibás. Tehát eltér a termék mérete a feltüntetett mérettáblázat méreteitől. Ez alól kivétel a textil iparban elfogadott +/- 5%-os méret eltérés. Ez felett természetesen kicseréljük a terméket neked. A weboldalon több helyen is megtalálhatod a mérettáblázatot, ezért kérlek minden esetben tájékozódj és mérj! Tipp: Ha ajándékba szánod a terméket akkor mindenképpen kérj meg valakit, hogy az akinek szánod annak a pólóját mérjétek le. Lemérni pedig úgy tudod, hogy a terméket kiteríted és a méretjelölések mentén ellenőrzöd, hogy azonosak a méretek a mérettáblázatban feltüntetett méretekhez képest. Ha elakadsz írj! info@styleanddirt.com

Instrukciók a pólód mosásához

Mosási kresz

Elállási jog

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvénye (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amint a terméket kézhez kapta. Ez alól kivétel az egyedileg gyártott termékek. A STYLEANDDIRT márka termékei mind egyedi igényeknek megfelelően gyártott termékek. Így az elállási jogot csak abban az esetben tudod érvényesíteni ha a STYLEANDDIRT termék minőségi hibás vagy méretben gyárilag mérethibás termék. Ellenkező esetben cserére, elállási jogra nincsen lehetőséged.

Segítség, hibás terméket kaptam!

Amennyiben hibás terméket kaptál úgy kérlek e-mailben jelezd részünkre a rendelési azonosítód megadásával, hogy mi a gondod. Mi igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani neked a problémát. Hibabejelentés: info@styleanddirt.com

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password