A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény-e (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor nem a megrendelésnek megfelelő terméket vagy hibás terméket kapott a megrendelő.

Az elállási jogát csak abban az esetben gyakorolhatja a vevő ha nem azt a terméket kapta amelyet megrendelt, ha az adott méret eltér az általunk közölt mérettáblázattól (ide tartozik a textil ipar által elfogadott +/- 5%-os gyári méreteltérés). Ha gyári hibás terméket kapott.

Minden termékünk egyedi megrendelésre készül el így a megvásárolt termékeink nem áll módunkba kicserélni. Minden esetben ellenőrizni kell a mérettáblázatot, hogy a megfelelő méretet válaszd ki magadnak. Abban az esetben cserélünk ki terméket ha az gyártási hibás (tehát a póló mérete gyárilag eltér a megadott mérettáblázat szerinti méretektől.) Ez alól kivétel a textil iparban elfogadott +/- 5%-os eltérés. Ez a méretarány felett a gyári hibás termékeket ingyenesen cseréljük, de a szállítási díjat a vevőnek kell megtérítenie.

A webshopban található termékeken lévő design színek a valóságban eltérhetnek a monitoron látható színektől, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, a már használt, kimosott terméket nem áll módunkban kicserélni, árát visszatéríteni. A Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a már kimosott, felpróbált, nem gyári állapotának megfelelő termékre a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát.

Ha bármi gondod, panaszod lenne jelezd kérlek telefonon, majd e-mail-ben: minden panaszt és kifogást csak írásban (e-mail-ben) tudunk rögzíteni.

Elállási jog érvényesítésének menete:

Jelezd a termékkel kapcsolatos elégedetlenséged telefonon (+36-30-722-0203) majd a fentiek értelmében írásban (e-mail-ben) is.

Munkatársunk az egyeztetés után (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása) közli, hogy a termék visszavehető-e vagy sem. Sértetlen, nem használt terméket, nem mosott terméket minden kérdezés nélkül visszaveszünk, ezen időn belül.

Elállási jog érvényesítéséhez szükséges egy "Elállási/felmondási Nyilatkozat" kitöltése és elküldése részünkre. Ezt INNEN lehetséges letölteni. Szkennelt változat is megfelelő (info@styleanddirt.com), de postán is fogadjuk:

1013 Budapest, Váralja utca 15.

Termék visszajuttatása:

A termék beérkezését követően munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét és egyezteti Veled a termék árának visszajuttatását, annak pontos összegét és módszerét.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password